2018

CS:GO turnaj v rámci Esport VŠB-TUO League 2018

První turnaj v roce 2018, který proběhl pod hlavičkou naší organizace Esport VŠB-TUO bylo CS:GO. Registrace do turnaje byly spuštěny do 18.03. Kapitáni přihlásili své týmy v poměru hráčů 5 + 1 náhradník. Celý turnaj byl veden na PLAYzone. cz a nakonec se přihlásilo 15 týmů: Pár pařmenů, babofka.jb, godzfm.reborn, PrimeTime, Team Flycom, The Royal Feeders, Krematorium, HexCom.eSp, pink, Revital-Gaming.SEMTEX, jo Aha, Venery, Unexpected, Team Brave, Káčátka.

Turnaj vyvrcholil LAN finále pro nejlepší čtyři celky na půdě VŠB – Technické univerzity v Ostravě 4.05.2018. Týmy zde měly možnost zabojovat o věcné ceny od organizátorů a sponzorů soutěže, plus jsme nově rozdávali body do MČR. Na vyvrcholení turnaje samozřejmě nechyběl ani LIVE stream s komentářem.

Díky online kvalifikaci, které trvala přes 14dní se dokázaly vykrystalizovat 4 týmy. Díky práci odvedené na začátku roku 2017 se toho hodně změnilo. Měli jsme více partnerů a díky tomu i lepší ceny a zázemí. Takže se na offline část dostaly týmy z celé republiky i ze zahraničí. Na soutěžící i diváky čekala spousta energetických nápojů, luštěninových chipsů, ponožek, myší, podložek, sluchátek, klávesnic, křesel a další. A také vypůjčené PC od Xdiablo/Xplay, díky nim měli hráči k dispozici 144Hz monitory a FPS co hrdlo ráčí.  Poháry a další si odnesli postupně týmy: HexCom.eSp, godzfm.reborn a Revital-Gaming.SEMTEX (4 místo patří Team Brave).

Teď makám na turnaji mezi VŠB-TUO a VUT Brno v Gwentu a OW, který se bude konat v červnu v třinecké WERK aréně. Díky!

IMG_1093IMG_1091IMG_1089   IMG_1051 IMG_1054 IMG_1072 IMG_1087

Kuba Čubík