2016

LoL turnaj v rámci Esport VŠB-TUO League 2016

Třetím turnajem, který proběhl s organizací Esport VŠB-TUO byl v LoL (League of Legends). Celé offline finále proběhlo na super místnosti jak dělané pro naše akce a je to NA3 (jsme z ní opravdu nadšeni J). Datum posledního turnaje bylo 8.12. a celkově se účastnilo 14 týmů: Tvoje máma, Gothaj Junior Čabajka, Mlíkárna Kunín, Chleba s máslem, Vepřový ve křoví , Rocket Queen, Neverhunt.eu, Pokoj lásky, 4:20, Team Milf, Elusive gaming team, Vyhul ten pytel, Zázračná generácia, Fazeclan. Do finále na Nové aule se probojovali 4 týmy: Gothaj Junior Čabajka, Vepřový ve křoví, Neverhunt.eu, Chleba s máslem.

Na místě sledovalo finále asi 60 diváků a celý turnaj byl s komentáři přenášen na náš twitch (https://www.twitch.tv/esportvsb) a jednotlivé zápasy sledovalo přes 50 lidí.

Do finále postoupily týmy Red Riding Hood, 1v9, Gorolia Doto, Rumicorns. Tyto týmy mezi sebou odehráli zápasy ve stylu Bo3 (tedy na dva vítězné). Věcné ceny, energetické nápoje a poukaz do virtuální reality si postupně odnesly první Vepřový ve křoví, druhý Neverhunt.eu a třetí Chleba s máslem.

Už se nemůžeme dočkat LoL turnaje v rámci Esport VŠB-TUO League 2017. Díky!

Kuba Čubík

0 1 2 3 IMG_7926 IMG_7930 IMG_7934 IMG_7938

 

DOTA 2 turnaj v rámci Esport VŠB-TUO League 2016

V pořadí druhý turnaj, který jsme organizovali s Esport VŠB-TUO byl ve znamení DOTA 2. Offline finále bylo naplánováno na den otevřených dveří 10. listopadu. Klání se konalo na přednáškové místnosti NA4 (Nová aula) pro 88 lidí. Protože diváci různě migrovali, odhadujeme celkový počet účastníků mezi 100 a 150 lidmi. Celý turnaj byl přenášen na náš twitch (https://www.twitch.tv/esportvsb) a jednotlivé zápasy sledovalo zhruba 40 diváků.

Celého turnaje se zúčastnilo 14 týmu. Z nich se po onlineových kolech dostaly 4 do finále. Výčet týmů je následující: Gorolia Doto, Monkeys Brain, 1v9, NOPE, Kurvy sem, ŽABAŘI, The Maxwell’s Angels, Rumicorns, You gonna cwy?, Buldoci, Red Riding Hood, LastPlaceWinners, MementoMori a !!!.

Do finále postoupily týmy Red Riding Hood, 1v9, Gorolia Doto, Rumicorns. Tyto týmy mezi sebou odehráli zápasy ve stylu Bo3 (tedy na dva vítězné). Věcné ceny, energetické nápoje a poukaz do virtuální reality si postupně odnesly první 1v9, druhý Gorolia Doto a třetí Red Riding Hood.

Oproti předchozímu turnaji v CS:GO se nám podařilo několika násobně zvýšit úroveň, komfort a ceny pro hráče i diváky. Musíme se pochlubit některými ohlasy, co nám přišli po turnaji:

Díky chlapi, jak nepřátelé, tak organizace byla supr 🙂

Jste jeden z nejlepsich projektu, ktery vznikl!  At Vam to vydrzi 🙂

Pekny turnaj chlapci! Dik organizatorum!

 

Už se nemůžeme dočkat Dota 2 turnaje v rámci Esport VŠB-TUO League 2017. Díky!

Kuba Čubík

1 2 3 Dota 2 pavouk 4 IMG_7689 IMG_7693 IMG_7695 IMG_7705

 

CS:GO turnaj v rámci Esport VŠB-TUO League 2016

První turnaj, který proběhl pod hlavičkou naší organizace Esport VŠB-TUO bylo CS GO. Akce se uskutečnila 4. října 2016 a to na půdě Fakulty elektrotechniky a informatiky (konkrétně PORNB210). Co do počtu účastníků jsme byli více než překvapeni. Přišlo přes 80 lidí, z čehož nakonec vykrystalizovalo 15 týmů (jeden kontumačně odstoupil). Byly to následující týmy: Bio-kundíci, TEAM MILF, esuka, IKS DE, DINOSAURS, ABCD, RANDOM GUYS, SADBOYS, INSANIA, 99v1, FREEWAYENERGY, Flash_Prank, AdameloLate, Trosky a IJUST.

První boje probíhaly prostřednictvím serveru, který nám byl propůjčen katedrou 440 (ostatně stejně jako místnost a pc vybavení). Další boje začaly s periferiemi hráčů, jejich nastavením, konfiguracemi, steam acounty, s nevýkonnými pc, špatným rozlišením a v neposlední řadě tečkou v crosshairu. Tohle všechno vyvolávalo jak v hráčích tak především v nás organizátorech čím dál tím větší stres. Což se začalo projevovat změnami v pravidlech tak, ať se proboha vše stihne. S blížícím se koncem vyhrazené doby jsem při pohledu na počet očekávaných zápasů, které bylo nutné odehrát, začal obvolávat místní herny s tím, že to tam dohrajeme. Neúspěšně! A nakonec při velké dávce štěstí a obrovské pomoci a benevolentnosti zúčastněných se vše dostalo do finále. Předaly se ceny, udělaly fotky, neuklidila se místnost (to byl ranní job pro organizátory) a už klepal pan vrátný na dveře s tím, že zavírá budovu. Za 5 minut 12 tedy spíš 21:02 jsme všichni vypadli a šli na zasloužené orosené.

A co se výsledků týká. První skončil TEAM MILF, druzí AdameloLate a třetí FREEWAYENERGY. Bylo to poprvé a úžasné především díky tomu „punku“ ,který v sobě závěr turnaje skrýval. Teď makáme na turnaji v Dotě 2, ale už se nemůžeme dočkat CS:GO turnaje v rámci Esport VŠB-TUO League 2017. Díky!

Kuba Čubík

123   BA