2017

DOTA 2 turnaj v rámci Esport VŠB-TUO League 2017

Poslední turnaj  v roce 2017, který jsme organizovali s Esport VŠB-TUO byl ve znamení DOTA 2. Offline finále bylo naplánováno na 8. prosince. Klání se konalo na jako už tradičně na přednáškové místnosti NA3 (Nová aula). Turnaj sledovalo několik desítek diváků live a daleko více online na https://www.twitch.tv/esportvsb.

Celého turnaje se zúčastnilo neuvěřitelných 24 týmu. Výčet týmů je následující: Stacky a stuny, ThunderBeast, Mácovy Slzy, Domeček, Hedgehog, Inaequalis – Atra, VIP very important persons, Kluci Dotaři, Pal do Kundy, Srdcaři, Greedy Girls, Name In Progress, Random Crew, Whatever, Pink fluffy unicorns, TnT.Tottaly no Teamplay, Tea Eye Weiners, SlovkiaGroup, Evils of Dota [EoD], BoneyM, The Dicktators, Nero = FIRED, Illusion Wolf, Rozbíječi. Z nich se po onlineových kolech dostaly do finále 4.

Jsou to týmy ThunderBeast, Rozbíječi, Domeček, Illusion Wolf. Tyto týmy mezi sebou odehráli zápasy ve stylu Bo1 novinkou byl Upper a Lower Bracket, úplné finále se jelo stylem Bo3. A nejvíce bral tým Rozbíječů, druzí byly kluci z Domečku a třetí Illusion Wolf.

Už se nemůžeme dočkat Dota 2 turnaje v rámci Esport VŠB-TUO League 2018. Díky!

 

LoL turnaj v rámci Esport VŠB-TUO League 2017

Druhým turnajem, který proběhl s organizací Esport VŠB-TUO v roce 2017 byl v LoL (League of Legends). Celé offline finále proběhlo 9.11.2017 na oblíbené místnosti NA3 Nová aula VŠB-TUO. celkově se účastnilo 17 týmů: WeLiveForFeed, Neverhunt, VŠBrazzers, Polskie Dziewczyny, WTPRC, Stříbrní sršni, 4 man and an asian, Chleba s máslem, AfterAffect, Svět Neúspěšných, Tvoje máma, Bad Guys, Immortal Legion, Vajíčqa na líčqa, ODZADU.

Na místě sledovalo finále asi 100 diváků a celý turnaj byl s komentáři přenášen na náš twitch (https://www.twitch.tv/esportvsb).

Do finále postoupily týmy Neverhunt, Vajíčqa na líčqa, Svět Neúspěšných, AfterAffect. Výsledky a celý průběh turnaje je na Playzone. Věcné ceny, věcičky od Razeru, ponožky, energetické nápoje a další si postupně odnesly první Vajíčqa na líčqa, druhý AfterAffect a třetí Neverhunt.

Už se nemůžeme dočkat LoL turnaje v rámci Esport VŠB-TUO League 2018. Díky!

Kuba Čubík

CS:GO turnaj v rámci Esport VŠB-TUO League 2017

První turnaj v roce 2017, který proběhl pod hlavičkou naší organizace Esport VŠB-TUO bylo CS:GO. Akce se uskutečnila 22. září 2017 a to na půdě Nové knihovny VŠB-TUO (konkrétně hudební salonek). Přihlásilo se rekordních 19 týmů, což je díky náhradníkům téměř 100lidí. Byly to následující týmy: NecroRaisers, RuskiRakety, Fire Cry, Reservoir Dogs, myRevenge, uNity, SynteZ, Eronic E-sport ACADEMY, ASG, elohunters, CIRKUS, Victorious Secret, Zlí upíři, Fzone2BA, godzF-M, rektalrec, Elusive gaming.

Díky online kvalifikaci, které trvala přes 14dní se dokázaly vykrystalizovat 4 týmy. Díky práci odvedené na začátku roku 2017 se toho hodně změnilo. Měli jsme více partnerů a díky tomu i lepší ceny a zázemí. Takže se na offline část dostaly týmy z celé republiky i ze zahraničí. Na soutěžící i diváky čekala spousta energetických nápojů, luštěninových chipsů, ponožek, myší, podložek, sluchátek, klávesnic, čistidel na elektroniku, větráku, křesel a další. Novinkou byly naše vlastní PC (což byl spíš problém) a trošku boje s FPS (snažím se fixnout). Další novinka je, že vše proběhlo přes Playzone (http://www.playzone.cz/turnaje/csgo-esport-vsb-tuo-league). Asi poslední novinkou byly úžasné poháry, které se teda líbily. Jinak je stále co zlepšovat a na to taky dělám..

A co se výsledků týká. První skončil Zlí upíři, druzí godzF-M a třetí Eronic E-sport ACADEMY. . Teď makám na turnaji v LoL ale už se nemůžeme dočkat CS:GO turnaje v rámci Esport VŠB-TUO League 2018. Díky!

Kuba Čubík

IMG_9950 IMG_9961 IMG_9958 IMG_9956 IMG_9945 IMG_9925 IMG_9918 IMG_9910 IMG_9909